Nosaltres t'organitzem el trekking. Tu camines al teu aire!
Torb Altitude
Torb Altitude
Descripció:
Proposta que inclou les etapes de la Torb Standard, però pujant als pics (Bastiments, Puig de la Collada Verda, Pic de Serra Gallinera, Noucreus, Noufonts), i les ascencions al cim del Puigmal (2.910 m) i la Pica del Canigó (2.784 m), pensat per un total de set dies. Els dos cims més emblemàtics del Pirineu Oriental units per una travessa circular que permet descobrir indrets de la tradició excursionista de la Vall de Núria, Coma de Vaca, Ulldeter, el Pla Guillem, Mentet o Carançà, i veure’ls des de les altures: 7 dies, 7 cims. Totes les etapes permeten pujar al cim o deixar-lo estar si les condicions no són favorables. Sempre és opcional.
· Distància: 126,2 km
· Temps estimat: 7 jornades
· Altitud mín: 922 m
· Altitud màx: 2.910 m
· Desnivell ascendent acumulat: 7.557 m
· Desnivell descendent acumulat: 7.557 m
perfil Torb Altitude
PUNTS DE PAS:
1) Núria 2) Bastiments 3) Ulldeter 4) Roca Colom 5) Merialles 6) Canigó 7) Pi 8) Pic de Tres Esteles 9) Mentet 10) Puig de Ribes Blanques 11) Ras de Carançà 12) Noucreus 13) Puigmal
Samarreta

La reserva inclou:

 • Reserva centralitzada a tots els allotjaments
 • Mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar)
 • Mapa-llibret de l’Editorial Alpina 1:40.000 exclusiu Refugis del Torb
 • Tubular de coll exclusiu
 • Track de GPS
 • Targeta de pas per segellar als allotjaments
 • Samarreta tècnica exclusiva Refugis del Torb
 • Possibilitat d’adquirir assegurança d’accidents
 • Atenció telefònica 24 h
 • El preu inclou totes les taxes turístiques
 • Enviament dels packs de benvinguda a casa
 • Reserva
  ara!

  o fes el teu pressupost
  + info
  628088112
  info@refugisdeltorb.com


  Shop Online

  Indicacions

  DATES

  DATES

  El torb és el vent impetuós propi de la regió pirinenca, que aixeca i arremolina la neu, de manera que la visibilitat minva sensiblement. Fenomen bàsicament hivernal, preferim estalviar-lo als nostres participants, de manera que el període de funcionament de la travessa serà de juny a setembre. Les reserves fetes abans del 15 de maig tenen un 5% de descompte.
  OPCIONS

  OPCIONS

  La Refugis del Torb permet diverses combinacions (veure apartat la Travessa), però les més freqüents són les anomenades Torb Standard i Torb Altitude. Si disposeu de pocs dies, podeu partir l’itinerari en dos i fer la travessa en dues fases de tres etapes. Feu-vos la travessa a la vostra mida, ens hi adaptarem. Demaneu-nos consell i us ajudarem a escollir les etapes que vulgueu.
  TARGETA DE PAS

  TARGETA DE PAS

  Caldrà passar per l’allotjament de l’indret on comenceu per recollir el “paquet de benvinguda”. Tots els obsequis es lliuren al començar. La targeta de pas és un record per al participant, que pot obtenir el segell de cada allotjament al passar-hi.

  CAMINAR AMB NENS

  La canalla tenen preus més econòmics. Feu-nos la consulta i us passarem un pressupost.
  TRAIL RUNNERS

  TRAIL RUNNERS

  Si voleu fer la travessa corrent, en poques etapes o fins i tot sense pernoctar, inscriviu-vos! També podreu fitxar la tarjeta de pas als diferents punts de pas, i ens podeu fer arribar el vostre track a l’acabar. Formareu part de la classificació anual dels corredors d’aquesta travessa, i el més ràpid de l’any tindrà premi!
  ON COMENÇA?

  ON COMENÇA?

  La travessa es pot començar a Núria, Ulldeter, Merialles o Mentet. L’únic requisit és fitxar la tarjeta de pas a Núria, Ulldeter, Merialles, Mentet i Ras de Carançà. L’ordre, la durada i el sentit horari/antihorari són indiferents.

  PREUS PER A GRUPS

  Els grups tenen un paquet de benvinguda gratuït cada 10 persones


  3 dies
  Descomptes
  per a federats
  Agència de viatges A Pas d’Isard – GC-004377   ® A Pas d'Isard - ® Refugis del Torb , tots els drets reservats. Avís legal