Nosaltres t'organitzem el trekking. Tu camines al teu aire!

A Pas d’Isard sóm l’empresa que desenvolupa i us ofereix aquests itineraris.

Som una petita agencia de viatges de muntanya, formada per guies de muntanya i tècnics de desenvolupament local especialistes en turisme sostenible en espais naturals. Molta estima pel país, i molta passió per la natura que ens envolta.

A Pas d’Isard neix de l’estima que tenim per la nostra terra, la seva cultura i els seus paisatges, i de l’afany que tenim per descobrir-ne cada racó pas a pas. Volem compartir amb tots els que ho vulgueu els històrics corriols d’aquests itineraris, les intenses vivències que genera l’excursionisme, la descoberta d’aquests magnífics paisatges, i les converses amb les persones del territori que enriquiran la nostra descoberta. Us animem, doncs, a que hi participeu amb nosaltres.

Només tenim paraules d’agraïment cap a totes les persones que, desinteressadament, ens han ajudat a desenvolupar aquest projecte. Impossible citar-les totes a nivell personal, no volem deixar de citar-ne algunes especialment importants

- Francesc Blasco, de l’empresa Atlas Natura. Autèntic mestre a la muntanya, i creador de la travessa Refugis del Torb.

- Xavier Campillo, de Perícia Caminera. El nostre referent en el coneixement i l’estima profunda al món dels camins. Trobar-se’l en el nostre particular “camí vital” ha estat un regal que no deixem de tenir present.

- Pep Hubach, de Corriols de Llum. L’artista gràfic del projecte, l’excel·lència en la forja i la fotografia.

- Maribel Vela, el seu valuós assessorament i experiència han estat claus per engegar el projecte.

- Anna Manyach, del Refugi Rebost. Tot amabilitat en els seus consells sobre la gestió d’itineraris autoguiats, concretament de Cavalls del Vent i la Ruta de l’Ermità.

- Joan Freixas, de Cavalls del Vent, gràcies també per l’assessorament.

- Pep Vega, de Pedales del Mundo, conseller generós.

- Joseph DUNYACH responsable del Comité Départemental de la F.F.R.P dels senders part sud del Canigó i Alt Vallespir, i Responsable Transfronterer a la C.P.I.T (Comissió Permanent d'Itineraris Transfronterers) tot al llarg del Pirineu. Ningú coneix el seu territori com ell.

- Àlex Seguí, el traductor a l'anglès, l'etern guia en tants camins de muntanya i de la vida.


Els orígens acadèmics i professionals d'A Pas d'Isard sorgeixen de l'estudi universitari de les Ciències Ambientals, i de cursos de tot tipus vinculats al desenvolupament sostenible del territori, especialment en zones de muntanya. Les feines centrades en l'estudi i anàlisi dels camins antics, en els guiatges de muntanya, la gestió dels espais naturals, i sobretot el desenvolupament turístic sostenible del territori, han acabat donant com a fruit el projecte d'A Pas d'Isard, on s'hi combinen tots aquests ingredients, units per la passió en la descoberta del país petjada a petjada.
Agència de viatges A Pas d’Isard – GC-004377   ® A Pas d'Isard - ® Refugis del Torb , tots els drets reservats. Avís legal