Nosaltres t'organitzem el trekking. Tu camines al teu aire!

Trail running  • Si ets corredor de muntanya aquesta informació t’interessarà!
  • Aquest estiu obrim la travessa dels Refugis del Torb a la competició virtual per lliure. A partir del mes de juny podràs competir-la quan tu vulguis, seguint l'itinerari del track de la travessa en el sentit antihorari. Només has d’activar el Bluetooth del telèfon, I sabràs la teva classificació i temps total i parcial en cada punt de control que et trobis, a la classificació general i a la teva categoria d'edat.
  • No has de patir per la bateria del mòbil, no cal que portis el GPS encès al telèfon, el Bluetooth et consumeix el mínim i et permetrà que realitzis la travessa non-stop sense problemes. Quan completis el recorregut apareixeràs automàticament a la classificació, i mentrestant, et podran seguir des de casa gràcies al sistema "live". A l’acabar et farem entrega de la samarreta de Refugis del Torb.
  • Estem acabant de treballar els continguts web d’aquesta proposta, però si vols saber-ne més ara mateix només ens ho has de demanar.

  • Trail running

    Trail runningAgència de viatges A Pas d’Isard – GC-004377   ® A Pas d'Isard - ® Refugis del Torb , tots els drets reservats. Avís legal